maanantai 7. huhtikuuta 2014

Nössö lautanen ja tölkkipersekanaa

Oli ihan pakko saada kirjoittaa tuo viimeinen sana tuohon otsikkoon :D Outo mikä outo! Päivät menee hirveetä vauhtia, tuntuu ettei perässä pysy. Sitä kai se tarkoittaa osakseen, ruuhkavuodet. Olisi mahtavaa viettää edes päivä sillain ettei olisi kilometrin mittaista to-do-listaa. Osa listasta on pakollisia kotihommia ja osa on sitten sellaisia mitä haluaisi tai pitäisi muka tehdä. Mä olen tästä kiireestä jo valittanut useasti, mun pitäisi varmaan opetella hallitsemaan aikaa paremmin. Jotainhan sille olisi tehtävä, ei se valittamalla muutu miksikään. Toisaalta väsymykseen vedoten on helpompi valittaa kuin tehdä asialle jotain. Mä ehkä tarttisin jonkun tarkan viikko-ohjelman, tyyliin maanantai pese koneellinen kirjopyykkiä, tiistaina viikkaa se kaappeihin ja pese pyyhepyykkiä koneellinen. Silloin saisi ehkä sellaisenkin päivän ettei olisi mitään hommaa, hmm... mahtaiskohan tuo onnistua. Pitää miettiä, jos jaksaa :D

Neidin kengät, jotka sitten vihdoin ja viimein kelpasi. Meinasi hiki tulla kenkä ostoksilla. Mutta löytyihän ne popot!
-Äiti, tämä kirahvilautanen on ihan hirveen nössö. Älä laita mulle enää muroja tälle lautaselle. Että sellaista :O
Ja tärkeintä lastenvaatevalinnoissa on tietenkin se että lapsi soveltuu taustaan :D ;)
Viime kesän viimeiset mansikat muuttui smoothieksi!
Nukkuva vauva <3 <3


Kikatuttaaa kun laittaa vauvan muka istuun! Tosin kameran nähdessä ilme jäykistyy!
Käteen on jotain sattunut :( Sunnuntaina isi vietti tytön kanssa muutaman tunnin päivystyksessä, käsi kuvattiin ja ei onneksi ollut murtumaa mutta kipeä on. Loppuviikosta mennään vielä uudelleen lääkäriin jos ei ala hhelpottamaan. Aika vähän se kuitenkin menoa hidastaa mutta auta armias kun pitäisi paita vaihtaa tai parantaa käden asentoa, huh!

Pääsiäisaskartelut on myös aloitettu! Tuskin ihan yhtä ahkeria ollaan kuin viime vuonna mutta jotain jo saatu aikaan!


No sitten se kana, eli tölkkipersekana ja on muuten hyvää :D Kiitos vaan Oolle!
 Nahan ja lihan väliin hierotaan maustesekoitusta, meillä taisi olla savupaprikaa, suolaa ja cayennepippuria
 Kanan sivu tuote puoli lasia olutta!!
 Nahan alle myös voita, tulee rapea kuori!
 Ja valkosipulin kynsiä!

 Kanan "pyllyyn" laitettiin sitruuna ja appelsiini!
 Sitten se istutetaan puolikkaan pestyn tölkin päälle
 Siinä se nököttää :D
 Pintaan vielä vähän tandooritahnaa ja uuniin pariksi tuntia!
Valmis! Sitten vaan nam :P Tölkin tarkoitus on pitää hiilihapollisen juoman avulla liha mehevänä ja nahka paistuu näin rapeaksi joka puolelta! Suosittelen, googlaamalla tölkkipersekanan saa lisää vinkkejä! Casandra oli kovin kiinnostunut kanan anatomiasta :D ja julisit myös tämän yhdeksi uudeksi lempiruuakseen!

-Suvi-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti