torstai 27. helmikuuta 2014

Ristiäisten jälkeen

Jälkiviisaasti ajateltuna ne olisi pitänyt järjestää aikaisemmin. En ollut hoksannutkaan millaisen stressin ne oli mulle alatajuntaan tehneet, vaikka en niitä muka ajatellutkaan! Mutta nyt voi huokaista, eiköhän ne ole tämän talon ristiäiset vietetty... melko varmasti ;)

Nyt mä nautin vapaa hetkestä... jonka kesto saattaa olla jopa 3tuntia sillä pieni mies nukkuu melko pitkiä päikkäreitä vaunuissa, ei tosin mitenkään säännöllisesti.. mutta, hyvällä tuurilla :)
Tytöt ovat siis kerhossa, äiti herkuttelee ;D Kahvimukini on muuten ostettu yhdeksännen luokan leirikoulusta vuonna 1998 (hui kamala!) Norjan Kirkkoniemestä!

Seuraavaksi vähän ristiäistunnelmia
 Pikkukukkia väkersin sokerimassasta, tilasin tarvikkeita Ullan unelmasta, oli ihanan nopea toimitus :)

 Näistä tuli melkein niin ihania kuin mun kuvitelmissa, muffinssitaikina oli outo... vähän lösähti ja taas muistutuksesksi itelle! Älä tee margariinipohjaista kuorrutetta edellisenä päivänä!
 Äiti punaposki ja sammunut sankari.
 Edellisen päivän ja yön vähät unet kostautui ja herra oli tosi väsynyt.
 Tyttöjen joulunjälkeistä alesta tilatut HÖÖt oli juuri niin ihanat kuin ajattelinkin! Nyt en edes uskalla mennä HÖÖn sivuille kun kesämallisto on ilmestynyt! Sillä oli noi niin ihanat että!


Seuraavana päivänä otin sitten jäbädäbäduusta pari kuvaa mekossa kun oltiin paremmalla tuulella <3
Kasvaa niin vauhdilla äidin pikkuinen :)
Noshilta sain postissa tälläisiä ihanuuksia! Etenkin toi pojan asu on NIIIIN ihana, ihana, ihana :P Tyttöjen mekot on myös nätit, Casandran vaatemaku on kevään aikana saanut yllättävän käänteen! Enää kaikki pinkki ei olekkaan sitä pakko-saada-sarjaa. Äiti kyllä tykkää tästä käänteestä!
Me&I:n mekot pitääkin vielä kuvauttaa päällä... Kesää odotellessa! Meille on kevään aikana tulossa niin monet juhlat että hyvällä syyllä saadaan hankkia mekkoja :D Äitikin ;) Kummipoikien yksi vee synttäreitä, isomummun kahdeksankymppiset, isin nelikymppiset(!)...

Jospa lähtisi katsomaan joko posti toi mun kuvatilauksen ja Leonkin tuolla kuuluu yskivän... Tosin ei kyllä koskaan kamalan hiljaa nukukkaan, ähkii ja ärisee, edelleen :)

Muoks! Poika on myös alkanut jossain määrin syömän tuttia! Helpotus, jollain lailla. Joku vinkkas mulle että kannattaa kokeilla toisenlaisia. "Sonnitutti" kelpaa :)


-Suvi-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti